Pay attention!

This web browser is out of date and is no longer supported. For your safety, we recommend using a recent version of Google Chrome, Firefox, Safari or Microsoft Edge.

Your session has expired

You have been logged out because you where inactive for a long period

Functioneel AFAS applicatiebeheerder (fulltime)

Voor de versterking van onze afdeling ICT zoeken wij per direct een:

Functioneel AFAS applicatiebeheerder (fulltime)

Jij laat ons applicatielandschap draaien als een zonnetje waardoor jouw collega’s hun werk zonder problemen kunnen doen. Of het nu gaat om applicaties, de ontwikkeling van de organisatie, of de ontwikkeling van jezelf, jij ziet altijd kans voor verbetering. De ene keer pak je dit samen met je teamleden op, de andere keer zelfstandig. Het is maar net waar de situatie om vraagt en wat het beste resultaat oplevert.

Je haalt je voldoening uit het helpen van mensen en het oplossen van vraagstukken. En als de omstandigheden veranderen, ben je de eerste die dit ziet en erop inspeelt. Je kijkt daarbij verder dan je neus lang is en bent niet bang om nieuwe inzichten toe te passen. Je gaat daarbij planmatig maar ook pragmatisch en daadkrachtig te werk.

Je komt te werken te werken op een ICT-afdeling waar je kan sparren met Maarten (System Administrator), Steven (Application Manager) en Niek (IT Manager & IT Business Analist).