Attention!

Votre navigateur Web est obsolète et n'est plus pris en charge. Pour votre sécurité, nous vous recommandons d'utiliser une version récente de Google Chrome, Firefox, Safari ou Microsoft Edge.

Votre session a expiré

Vous avez été déconnecté car vous avez été inactif pendant une longue période

Administratief logistiek medewerker (fulltime)

Voor de versterking van onze Logistieke kantoorafdeling zoeken wij per direct een:

Administratief Logistiek Medewerker (Fulltime)

Graag stellen wij onszelf aan jou voor!

Misschien heb je van ons gehoord, misschien ook niet. De kans is echter groot dat je één van onze producten in of om het huis hebt staan. Verzonken bloemen, een ‘mini-jungle in een fles’ maar ook het vogelhuisje met pindakaas komen bijvoorbeeld uit onze koker.

Wij zijn Esschert Design. Een Twents familiebedrijf in hart en nieren. Dat zie je niet alleen terug in onze oorsprong, maar zeker ook in de sociale betrokkenheid; de korte lijnen binnen het bedrijf en de passie voor ons vak. Mede door die passie groeien we hard en veranderen we snel. In de praktijk betekent dit dat we geen geijkte paden hebben. Gezamenlijk voortdurend verbeteren vinden we daarom erg belangrijk; eigenaarschap en verantwoordelijkheidsgevoel hebben we daarbij hoog in het vaandel staan. Groene vingers hebben we lang niet allemaal, een hoge mate van actiegerichtheid des te meer. Samen streven we ernaar om mensen te laten genieten van het buitenleven in zowel de tuin als de natuur.

Esschert Design in vogelvlucht:

  • Ontwerper van en groothandel in eigen tuin- en natuurgerelateerde producten;
  • Wereldwijde verkoop in ruim 65 verschillende landen;
  • Klanten variërend van kleine boetieks tot grote internationale retailers;
  • Ruim 150 medewerkers en tellende… (kom jij ons versterken?).

Hebben we jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder voor meer informatie over de veelzijdige functie die we in de aanbieding hebben: